30 Günde Korece

30 Günde Korece (Kolay ve Hızlı Öğrenim), almadan önce acaba nasıl bir şeyle karşılaşacağım diye düşünüp, korkarak aldığım bir kaynak oldu. Ancak sonuç korktuğum gibi olmadı. içinde 30 bölümün yer aldığı kitap, Korece öğrenme işini en hızlı yoldan halletmek isteyenler için oldukça yararlı bir kaynak.

30-gunde-korece
30 Günde Korece Cd'li Set - Kutulu, Dr. S. Göksel Türközü,
Fono Yayınları, Mayıs 2013, 2. Baskı, 423 s., 46 TL.

Her bölümün başında o bölümle ilgili yeni kelimeler yer alırken, bölüm içinde de detaylı gramer anlatımları yer almakta. Önce Korece, onun altında okunuşu, karşısında ise Türkçe anlamı verilmiş. Her bölümün içinde de uygulama alıştırmaları bulunuyor.


Kitabın yanı sıra, kutunun içinden 3 tane de CD çıktı. Bu CD'ler ne yazık ki sadece ses dosyalarından ibaret. Yani herhangi bir dil programı gibi bir şey beklemeyin derim.

Kitabın sonuna (397-422) "Korecede en çok kullanılan ilk 1000 sözcük" ve bölümlerin sonunda yer alan alıştırmaların cevapları eklenmiş.

Kitap hakkında başka sorularınız varsa eğer yorum olarak bırakmaktan çekinmeyin.

30 Günde Korece 30 Günde Korece Reviewed by Unknown on 17:29:00 Rating: 5

2 yorum:

  1. merhaba ben korece öğrenmek istiyorum ve daha yeni başladım ve kitapla ilgili bir şey sormak istiyorum kitapta ilk başta alfabeyi tanıtıyor mu

    YanıtlaSil
  2. merhaba ben kitap ile ilgili bir şey sormak istiyorum kitapta alfabe var mi

    YanıtlaSil